Ваш городКиев?
Изменить

Отзывы - Сеть магазинов игрушек BeSmart.ua

138 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

07.12.20
Вікторія Нечай
Луцк, Воли проспект, 1
Широкий вибір товарів, які можна придбати за доступними цінами. Діють знижки, продавці привітні, допомагають із вибором іграшок. Завітайте в цей магазин і подаруйте радість Вашій дитині!
07.12.20
Vira Pupenko
Луцк, Воли проспект, 1
Дуже задоволена магазином. Широкий вибір товарів, можна замовляти через інтернет. Привітний персонал, який допоможе з вибором. Рекомендую кожному!
07.12.20
Мар'яна Гавур
Луцк, Воли проспект, 1
Крутий магазин іграшок з дуже різноманітним асортиментом,магазин в якому хочеться реально ВСЕЕЕ😍 Усім рекомендую для відвідування)
07.12.20
Марина Романюк
Луцк, Воли проспект, 1
Чудовий магазин! Якість товару 100%,рекомендую , є все що бажаєш щоб залишити дитину щасливою.
07.12.20
Solomia-Maria Seniv
Луцк, Воли проспект, 1
Чудовий магазин з великим вибором іграшок і доступними цінами.
07.12.20
Мар'яна Гавур
Луцк, Воли проспект, 1
Крутий магазин іграшок з дуже різноманітним асортиментом,магазин в якому хочеться реально ВСЕЕЕ😍 Усім рекомендую для відвідування)
07.12.20
Nastya Mnykh
Луцк, Воли проспект, 1
Класний, великий магазин, радість для малечі)Хороше обслуговування і якість товару, все охайно та затишно, рекомендую!
07.12.20
Olena Matushevska
Луцк, Воли проспект, 1
Дуже класний магазин! Великий асортимент якісних іграшок! Привітний персонал. Постійні акції, бонуси з кожної покупки.Рекомендую👍
07.12.20
Vitaliy Boyko
Луцк, Воли проспект, 1
Найкращий магазин в місті. Дуууже великий асортимент іграшок та постійні акції! Привітний персонал, який завжди допоможе при виборі іграшки. Раджу!
07.12.20
Оксана Слободяник
Луцк, Воли проспект, 1
Магазин клас!! Вибір величезний, ви завжди знайдете щось цікаве та розвиваюче своїй малечі, і за доступними цінами 👍🏻
07.11.20
Okci
Луцк, Воли проспект, 1
Класний магазин!!!Великий вибір іграшок,а особливо настільних ігор!Усім рекомендую!!!!!!!👍👍👍
07.11.20
L1ndyyy Standoff
Луцк, Воли проспект, 1
Дуже класний магазин іграшок. Мені подобається!!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти